Over ons

Over ons

In 2002 ben ik na mijn opleiding tot pedicure begonnen in Brummen en Zutphen. Sinds de verhuizing in 2009 is de praktijk gevestigd in onze oude boerderij aan de Noorddijkerweg 32, in Groningen. In 2014 heb ik de opleiding medisch pedicure met succes afgerond. Naast de cosmetische voetbehandelingen heb ik me vooral toegelegd op voetproblemen. Ik werk samen met o.a. het Gezondheidscentrum Leuwenborg,het GHC en een aantal podotherapeuten. U kunt bij mij ook terecht voor adviezen voor een passend advies voor goed schoeisel.

In de behandelkamer is alle moderne apparatuur aanwezig. Ook worden hier voetzonereflex en hotstone massages gegeven.

De praktijk is geaccrediteerd door Provoet. Ik ben gespecialiseerd in diabetische- en reumatischevoet. De kosten voor deze clienten wordt na verwijzing door de huisarts of podotherapeut meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeringen.

De salon is gesitueerd in onze 18e eeuwse monumentale boerderij aan de Noorddijkerweg 32. In de voormalige zomerkamer is thans de salon gevestigd. Deze salon is van alle moderne apparatuur voorzien. De praktijk is goed toegankelijk voor mensen die gebruik moeten maken van een rolator of rolstoel. Clienten die niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken kunnen na overleg thuis door mij worden behandeld.

Ook bestaat de mogelijkheid voor ontharing door middel van IPL licht. Met dit apparaat worden de haren door flitslicht verwijderd. Neem gerust contact op voor verdere informatie over de mogelijkheden van ontharing en behandeling van huidproblemen.

Contact Opnemen

 

logos-1